Trop

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
13 - 16 år
Mødedag/tid: 
Onsdag fra 19.00 - 21.00
Ledere: 
Magnus Kristiansen
Gert Ohm Marcussen
IMG 0180

Trop

 I troppen laver vi aktiviteter, der kræver mere, end spejderne tidligere har stiftet bekendtskab med. Her dyrker spejderne kammeratskabet og sjove og mere udfordrende aktiviteter.Samtidig får de mere ansvar for sigsig selv og hhinanden. 

Aktiviteterne hos tropsspejdere kan f.eks. bestå af teltlejre, vandreture med oppakning, orienteringsløb, projekter der skal bygges eller kano- og kajakture på de danske åer og søer. Det er typiske spejderaktiviteter, hvor tropsspejderne bruger deres grundlæggende spejderfærdigheder i praksis.

I troppen står spejderne selv for deres patruljemøde sammen med en jævnaldrende patruljeleder. Spejderne træffer selv de fleste beslutninger om, hvad de vil, og hvordan møder og aktiviteter skal foregå. De kan altid få hjælp fra deres ledere.

Som tropsspejder kan man tage på kurser og få nogle redskaber til, hvordan man leder en patrulje. I troppen lærer man en masse om sig selv og hinanden, og man får nye muligheder for at mødes med spejdere fra andre steder i verden.